BasBQ
Beef en Steak

Gerookt opgerold Knorretje

Robbert

Tondelzoeker
Berichten
11
Eindelijk vakantie! 3 weken niks en lekker BBQen. Vandaag was de varkensrollade aan de beurt. Gister toevallig een marinade injectie naald tegen gekomen in de winkel en vandaag meteen gebruikt. Ik heb vaker een rollade gerookt en deze was wat droog. Naar mijn mening was hij deze keer veel sappiger en malser. Hieronder de foto's

y6y4a5yp.jpg

Eerst lekker kruiden met m'n zelfgemaakte mengseltje


6u2u5era.jpg

Ge?njecteerd met een sapje van: bouillon, ketjap, tijm, rozemarijn en natuurlijk knoflook


zytejavu.jpg

De BBQ klaargemaakt en het vlees er op.


8ehyhu7u.jpg

En laat maar roken!


uvypy7yp.jpg

Smokerbox omgedraaid


pysupage.jpg

Kerntemperatuur bereikt


ene2ajez.jpg

Resultaat mag er zijn


y9ezagu9.jpg

Met r?sti, aardappelwedge en champignons van de Q en we hebben een heerlijke maaltijd!


 
ik denk als ik de foto's zo zie dat je zeker heel lekker gegeten hebt. Maar waarom gooi je je rookhout niet gewoon tussen je briketten?
 
Hmmmm nice begin van de vakantie!
 
So, ik heb alweer trek hoor....
 
Leo,  zo heb ik wat meer controle over de hoeveelheid rook. Woon in een rijtjeshuis en denk dat de buurt het niet op prijs stelt als ik mijn weber volop laat roken
 
Terug
Bovenaan Onderaan