vandaag voor de eerste keer gemaakt volgens methode van noskos. Er werd op diverse plaatsen al gewaarschuwd voor te lang laten roken. Echter vind ik dat mijn ijs weinig rooksmaak heeft.....ik heb 6,5 minuten in een rvs schaal met apple wood laten roken?!
tweede punt is dat na 45 minuten in de ijsmachine nog steeds niet helemaal hard was....is dat normaal? Ik heb het nu maar in de diepvries gedaan in een luchtdichte bak.
hopelijk kan iemand een reactie geven op bovenstaande 2 punten. Voor de rest van de smaak niet eens verkeerd van het resultaat...maar dus te weinig rook.
tata,
H.
tweede punt is dat na 45 minuten in de ijsmachine nog steeds niet helemaal hard was....is dat normaal? Ik heb het nu maar in de diepvries gedaan in een luchtdichte bak.
hopelijk kan iemand een reactie geven op bovenstaande 2 punten. Voor de rest van de smaak niet eens verkeerd van het resultaat...maar dus te weinig rook.
tata,
H.