BasBQ
Beef en Steak

Gerookt IJs Fiasco

Daarom volgende keer gewoon minder rook ;) Geen moeilijke oplossing zoeken voor een makkelijk probleem :D
 
noskos zei:
Daarom volgende keer gewoon minder rook ;) Geen moeilijke oplossing zoeken voor een makkelijk probleem :D
Altijd maar de makkelijke weg h??  :D

Hoe warm was je compositie eigenlijk? Heb je een tijd genomen of ben je tot max 85 graden gegaan van je mengsel?
 
Pfft mengsel opgewarmt tot het dikker wordt. Als ik me niet vergis gebeurd dat rond de 82? en daarna meteen koelen in een ijsbad.

Maar hoe ik verder het ijs maak heeft niets te maken met de heftige rooksmaak. ;)
 
noskos zei:
Pfft mengsel opgewarmt tot het dikker wordt. Als ik me niet vergis gebeurd dat rond de 82? en daarna meteen koelen in een ijsbad.

Maar hoe ik verder het ijs maak heeft niets te maken met de heftige rooksmaak. ;)
dat klopt, maar was benieuwd omdat je slechts een tijd gaf. Kans voor mij om weer wat te leren zodat je fiasco toch nog wat nut heeft ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan