- Berichten
- 49
Een jaar of 2 geleden heb ik een recept voor gepekelde rode ui gevonden, volgens mij hier op het forum!
Er ging naast rode ui o.a jeneverbessen, peperkorrels, knoflook, rode peper en tijm in, aangevuld door appelazijn. Dit waren onwijs lekkere uien voor bij een hamburger! Nu heb ik laatst deze uien nog eens gemaakt, maar met eem heel ander resultaat.... De uien zijn zwart geworden en ze stinken een uur in de wind! De weckpot is van te voren wel netjes met kokend water gesteriliseerd.
Ergens is er dus iets fout gegaan in de receptuur, maar ik kan het recept hier ook niet meer terug vinden!
Wie weet over welk recept ik het heb en kan mij vooruit helpen om dit nog eens te maken?
Er ging naast rode ui o.a jeneverbessen, peperkorrels, knoflook, rode peper en tijm in, aangevuld door appelazijn. Dit waren onwijs lekkere uien voor bij een hamburger! Nu heb ik laatst deze uien nog eens gemaakt, maar met eem heel ander resultaat.... De uien zijn zwart geworden en ze stinken een uur in de wind! De weckpot is van te voren wel netjes met kokend water gesteriliseerd.
Ergens is er dus iets fout gegaan in de receptuur, maar ik kan het recept hier ook niet meer terug vinden!
Wie weet over welk recept ik het heb en kan mij vooruit helpen om dit nog eens te maken?