BasBQ
Beef en Steak

Gele Curry

 

MrMatti

Kooltjesharker
Berichten
237
Onder het mom van lekker en makkelijk een simpele curry gemaakt op de KJ.

Kippendijen gerubt met de Asia BBQ rub van Jonnie Boer/Euroma.

Deze rond de 170 gr direct goed kleur gegeven.

Daarna de KJ naar 200 gr direct en paksoi, rode puntpaprika en rode ui in pan gebakken met gele curry pasta, op t eind nog de voorgekookte haricot verts toegevoegd.

Op het eind 3 kwart flesje kokosmelk er bij.

Geserveerd met zilvervliesrijst die met kurkuma en laurier is gekookt.

Nog wat zure kwamkwammers er bij en meer als lekker gegeten.
59ac6e6aba7573f4917b64414f254a48.jpg
27f8b66e4ec7d5a14de817f66d90df59.jpg
4b5fedd29f320e2414a2e5462a75f963.jpg
87f44ea72d0003d2ec02e19380cc31b5.jpg
33335e69cdfdc864b640e74987b7d333.jpg
6db30086d9e8be9adefef2cee0c1c153.jpg
526d177f7a7e55c053d16e8e837761b3.jpg
 
Lekker man, geinig rubje ook!
 
Mooie pot eten. Ziet er heerlijk uit.
De BBQ rub van Jonny Boer ken ik nog niet. Zijn die ook zoutloos? Snel een aan zien te komen
 
Mooie pot eten. Ziet er heerlijk uit.
De BBQ rub van Jonny Boer ken ik nog niet. Zijn die ook zoutloos? Snel een aan zien te komen
Ja Bram, zijn allemaal zoutloos. Zijn 4 BBQ rubs. American, African, Asian en Mexican.

Deze allemaal bij de Plus gehaald.
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Ik heb van de week de Mexican en African gehaald. Was vergeten dat ze zoutloos zijn dus de ribfingers waren wat aan de flauwe kant. Maar verder qua smaak vond ik vooral de Mexican erg lekker. Gekocht bij de AH trouwens.
 
Terug
Bovenaan Onderaan