BasBQ
Beef en Steak

Gehaktballetjes

 

Timm

Tondelzoeker
Berichten
12
Vandaag even wat gehaktballetjes gemaakt, Ik heb het simpel, gehouden wat zit erin; ei, vermalen beschuit en zelfgemaakte rub. Verder geen saus of andere upsmuk nodig

Een beetje rub samen met de rest van het gehakt gemengt. Daarna balletjes gedraaid. Royale hoevelheid rub eroverheen strooien. Opnieuw even bijdraaien zodat de rub erop blijft zitten

Smoker op 110, kern rond de 70. Handje kersensnippers erbij en na een paar uur (exacte tijd niet bijgehouden) heerlijke ballen.
1c0be8b66d32ef8cb608d44ac4ac7a86.jpg
54618f01ea7c2c8b785d8089bc7978b4.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk

 
Die ballen mogen wel in mijn mondje ;)
 
Lekkere ballen!
 
Heerlijke ballen
 
Marc17960 zei:
Ziet er lekker uit. Welk gehakt heb je gebruikt??
Rundergehakt. Met een kern van 70 zijn ze mals net van de roker. Even in de koelkast en later opeten is een stuk minder. Daar zijn ze te mager voor.


Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan