- Berichten
- 5.135
Tussen de bedrijven door nog ff wat foreltjes gegrild.
Blijkt dat er veel makke forellen op een W57 gaan.
Erbij wat venkel gegrild.
Forellen gevuld met limoen, mengsel van verse tuinkruiden, bosui en een geplette teen knoflook. Touwtjes erom en....grillen maar
De venkels in plakken van 1 cm dik gesneden. (mag wel wat dunnner) en deze laten marineren in olijfolie.
Op de Q bij een dome temp van 180 C. , biertje pakken, wijntje open maken en hoppa.
Venkel en forellen op het einde nog ff boven de briketten afgegrild.
Blijkt dat er veel makke forellen op een W57 gaan.
Erbij wat venkel gegrild.
Forellen gevuld met limoen, mengsel van verse tuinkruiden, bosui en een geplette teen knoflook. Touwtjes erom en....grillen maar
De venkels in plakken van 1 cm dik gesneden. (mag wel wat dunnner) en deze laten marineren in olijfolie.
Op de Q bij een dome temp van 180 C. , biertje pakken, wijntje open maken en hoppa.
Venkel en forellen op het einde nog ff boven de briketten afgegrild.