- Berichten
- 405
Goedenavond,
Vandaag voor Vaderdag heb ik voor onze visite een aantal gerechten klaargemaakt waaronder een heerlijk stukje eendenborst;
De eendenborst filets klaar gemaakt voor het grillen, ruitjes patroon in het vet laagje sneden en gekruid met peper en zout;
Daarna een paar minuten op vol vuur de vetlaag krokant grillen en het vet laten smelten;
Even de andere kant op vol vuur en daarna weg gelegd tot een temperatuur van 50/55 graden was bereikt met dit als eind resultaat;
Meer foto's kon ik niet meer nemen want het was ineens op! Het was om te smullen. Alleen maar goede reacties.
Vandaag voor Vaderdag heb ik voor onze visite een aantal gerechten klaargemaakt waaronder een heerlijk stukje eendenborst;
De eendenborst filets klaar gemaakt voor het grillen, ruitjes patroon in het vet laagje sneden en gekruid met peper en zout;

Daarna een paar minuten op vol vuur de vetlaag krokant grillen en het vet laten smelten;

Even de andere kant op vol vuur en daarna weg gelegd tot een temperatuur van 50/55 graden was bereikt met dit als eind resultaat;



Meer foto's kon ik niet meer nemen want het was ineens op! Het was om te smullen. Alleen maar goede reacties.