- Berichten
- 80
Beste Genootschappers
Aangezien de zomervakantie nog ver weg of onzeker is hadden we besloten het Portugese gevoel naar Nederland te halen.
Ontzettend simpel en toch heel lekker. Gegrilde dorade. De binnenkant gevuld met knoflook, plate peterselie en citroen. Buitenkant olijfolie en zeezout.
kamado opgestookt tot ongeveer 230 graden. Beide kanten 7 min gegrild en eraf gehaald.
Eten kan heel simpel en ontzettend lekker zijn.
De vis is gekocht bij de Makro.
Aangezien de zomervakantie nog ver weg of onzeker is hadden we besloten het Portugese gevoel naar Nederland te halen.
Ontzettend simpel en toch heel lekker. Gegrilde dorade. De binnenkant gevuld met knoflook, plate peterselie en citroen. Buitenkant olijfolie en zeezout.
kamado opgestookt tot ongeveer 230 graden. Beide kanten 7 min gegrild en eraf gehaald.
Eten kan heel simpel en ontzettend lekker zijn.
De vis is gekocht bij de Makro.