chefkok18
Kooltjesharker
- Berichten
- 142
Vraagje,
Ik heb wel eens gelezen en gehoord dat je een kamado de eerste 3 keer niet te heet moet laten worden omdat het keramiek nog moet wennen? Nu heb ik ondertussen 3 x mijn nieuwe kamado aan gehad op een temp tussen de 120 en 180 graden. Dit voor onderanderen pulled porc dus hij heeft wel al redelijk wat uren aan gestaan.
De vraag is dus eigenlijk kan ik hem met een gerust hard eens flink opstoken om pizza's te gaan proberen of bijvoorbeeld een mooi stuk vlees te grillen?
Ik heb wel eens gelezen en gehoord dat je een kamado de eerste 3 keer niet te heet moet laten worden omdat het keramiek nog moet wennen? Nu heb ik ondertussen 3 x mijn nieuwe kamado aan gehad op een temp tussen de 120 en 180 graden. Dit voor onderanderen pulled porc dus hij heeft wel al redelijk wat uren aan gestaan.
De vraag is dus eigenlijk kan ik hem met een gerust hard eens flink opstoken om pizza's te gaan proberen of bijvoorbeeld een mooi stuk vlees te grillen?