Alexxie
Tondelzoeker
- Berichten
- 24
Vandaag voor het eerst geprobeerd om een lekker stukje buikspek te maken. Ik had dit nog niet eerder gemaakt dus ik heb zeker nog wat verbetering nodig. Ik heb in de weber een "snake" gemaakt met weber briquetten en wat rookhout met kersensmaak. De buikspek heb ik gemarineerd met "Regah Rub - ol'timers dirty hogs" en deze heeft ongeveer 3,5 uur op de bbq gelegen.
De huid was niet naar mijn zin, en het zwoerd was imo nog een hele drillpudding. Maar al doende leert men. Het zag er wel heerlijk uit
Al met al toch lekker gegeten en met de drill verwijderd was het vlees prima te doen.
De huid was niet naar mijn zin, en het zwoerd was imo nog een hele drillpudding. Maar al doende leert men. Het zag er wel heerlijk uit

Al met al toch lekker gegeten en met de drill verwijderd was het vlees prima te doen.
Laatst bewerkt: