- Berichten
- 1.648
Gisteren een verrassend lekkere combinatie gegeten van pompoen met garnalen. Recept stond in de laatste Fire&Food van 2015.
Marinade gemaakt van azijn, olijfolie, peterselie, peper en zout. Dunne plakjes van flespompoen gesneden en die 1 uur laten marineren. Vervolgens kort gebakken op de plancha, brood geroosterd en daarna de garnalen ook even kort gebakken op de plancha. Zo simpel, maar oh zo lekker.

Dunne plakjes flespompoen kort bakken/grillen

Garnalen erbij

Brood geroosterd

Heerlijke combi
Marinade gemaakt van azijn, olijfolie, peterselie, peper en zout. Dunne plakjes van flespompoen gesneden en die 1 uur laten marineren. Vervolgens kort gebakken op de plancha, brood geroosterd en daarna de garnalen ook even kort gebakken op de plancha. Zo simpel, maar oh zo lekker.

Dunne plakjes flespompoen kort bakken/grillen

Garnalen erbij

Brood geroosterd

Heerlijke combi