- Berichten
- 5.232
Het is weer veel te lang geleden dat ik iets gepost heb, dat wil niet zeggen dat ik niet gebarbecued heb maar heb het niet geplaatst.
Ik ben begonnen met het aanmaken van de big Joe op een 200 graden, half direct.
Toen hij een beetje op gang was heb ik er ook een grote plancha opgelegd.
Hierna ben ik de garnalen gaan marineren, dit zal ik later nog wel uitgebreid beschrijven in het receptendeel.
Dit mocht nu een 20 minuutjes blijven staan.
Hierna alles op de plancha geladen, nu was het even hard werken.
Zodra de laatste erop ligt mag de eerste alweer omgedraaid worden.
Ondertussen had ik er ook een paar worstjes bijgelegd.
terwijl dit allemaal lekker lag te garen heb ik alvast wat rucola op de borden gedaan.
Toen de garnalen klaar waren mochten ze eraf en heb ik de worstjes even hard gegrild.
Meteen een gietijzeren pan erbij gezet om op te warmen.
Toen de worstjes wat kleur hadden heb ik ze eraf gehaald en in stukjes gesneden.
Hierna in de inmiddels opgewarmde pan lekker krokant gebakken.
Toen ook dit klaar was heb ik alles op de rucola gelegd en afgemaakt met wat mandarijntjes.
Om het helemaal af te maken een hele mooie olijfolie en peper/zout erover heen en we konden gaan eten.
Wat een fantastische smaken bij elkaar zeg, het hartige van de garnalen, het zoute van het worstje, het bittere uit de mandarijntjes.
Dit was een probeersel samengeraapt van andere gerechten maar zeker een blijvertje.

Ik ben begonnen met het aanmaken van de big Joe op een 200 graden, half direct.
Toen hij een beetje op gang was heb ik er ook een grote plancha opgelegd.
Hierna ben ik de garnalen gaan marineren, dit zal ik later nog wel uitgebreid beschrijven in het receptendeel.
Dit mocht nu een 20 minuutjes blijven staan.
Hierna alles op de plancha geladen, nu was het even hard werken.
Zodra de laatste erop ligt mag de eerste alweer omgedraaid worden.
Ondertussen had ik er ook een paar worstjes bijgelegd.
terwijl dit allemaal lekker lag te garen heb ik alvast wat rucola op de borden gedaan.
Toen de garnalen klaar waren mochten ze eraf en heb ik de worstjes even hard gegrild.
Meteen een gietijzeren pan erbij gezet om op te warmen.
Toen de worstjes wat kleur hadden heb ik ze eraf gehaald en in stukjes gesneden.
Hierna in de inmiddels opgewarmde pan lekker krokant gebakken.
Toen ook dit klaar was heb ik alles op de rucola gelegd en afgemaakt met wat mandarijntjes.
Om het helemaal af te maken een hele mooie olijfolie en peper/zout erover heen en we konden gaan eten.
Wat een fantastische smaken bij elkaar zeg, het hartige van de garnalen, het zoute van het worstje, het bittere uit de mandarijntjes.
Dit was een probeersel samengeraapt van andere gerechten maar zeker een blijvertje.

