BasBQ
Beef en Steak

Gaartijd Fricandeau

 
 

magicjantje

Sprokkelaar
Berichten
48
Mijn vrouw heeft van de week een mooie "schinkenbraten" meegenomen uit Duitsland.
"Voor op de BBQ" zei ze.

Nou wilde ik hem low and slow doen, maar hoelang zou het plusminus duren?
Het is een stuk van zo'n 1200 gram.

 
Dank je.
Die op 120? C heb ik overheen  gelezen denk ik.

Zo direct uit de vriezer halen.
Verslag volgt.
 
-Danny- zei:
Ik kijk alleen wat de interne temperatuur moet zijn en verder is het klaar als het klaar is. ;)

+1

 
Is tie al klaar. ? We zijn benieuwd naar je verslag ;-)
 
AV +1.. "Zeem leren iets..."  :p klinkt mooi voor op 't kerstmenu..

Nee maar even serieus, fricandeau heeft wel de juiste aandacht nodig en kan een mooie roast zijn mits goed bereidt. Ben wel geinteresseerd in het eindresultaat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan