Net als zaterdag kregen we zondag ook gasten. Waar we zaterdag al voluit zijn gegaan, zondag maar even een rustigere sessie: funky beer can chicken van Noskos.
De kippetjes goed gekruid met de rub en over een half vol blikje Arcen's goud geschoven.
De BBQ ondertussen opgewarmd naar een 175 graden waarna de dames erop mochten.
Toen was het zaak om geduldig te wachten tot het borststuk de 76 graden aan gaf en opdienen maar.
Zeer goed gelukt gezien het borststuk ook echt niet droog was, iets wat toch al snel gebeurt bij een kip.
De kippetjes goed gekruid met de rub en over een half vol blikje Arcen's goud geschoven.
De BBQ ondertussen opgewarmd naar een 175 graden waarna de dames erop mochten.
Toen was het zaak om geduldig te wachten tot het borststuk de 76 graden aan gaf en opdienen maar.
Zeer goed gelukt gezien het borststuk ook echt niet droog was, iets wat toch al snel gebeurt bij een kip.