BasBQ
Beef en Steak

Fruit onder je snuffel; Flammkuchen Peer-Gorgonzola

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.654
Het is weer een ren je rot maandje. Veel werk, zieke collega, vakantie's, storingen.....maar gelukkig heb ik een BBQ

Gisteren een Q&D evening.
Flammkuchen met Peer, Gorgonzola, walnoot en honing
Flammkuchen met ui en spek.

Kamado met platesetter en pizasteen op temperatuur van 270 C laten komen. Lukt aardig goed met dit weer.
In de keuken alles al netjes opgelijnd en geprepareerd.
IMG_5227.jpg
IMG_5223 1.jpg


Het plak flammkuchen in twee gedeeld. 1 deel voor het fruitige hapje en 1 voor het vette hapje.

Ingesmeerd met een laagje creme fraiche
De peer in dunnen plakjes erover verdeeld
Aansluitend plakjes gorgonzola en de walnoten verdelen
ff met een spuitje honing erover heen en dan..........bakken maar.

IMG_5224.jpg



Daarna de flammkuchen op de steen gelegd en voor 9 minuten laten bakken.


IMG_5226 1.jpg
IMG_5228.jpg


Daarna op snijplank gelegd voor een korte fotoshoot


IMG_5237.jpg


Na het opbikken van het fruithapje met een twist van blauwaderkaas en honing, de bacon sessie op de steen gelegd.

IMG_5240.jpg
IMG_5242.jpg
IMG_5243.jpg
 
Ziet er heerlijk uit Peter!
 
Ziet er weer heerlijk uit Peter, moet ook maar eens aan de flammkuchen
 
Dat zijn mooie pizz…… eh Flamkuchen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan