- Berichten
- 48
Vandaag de uit Duitsland meegebrachte "schinkenbraten" klaar gemaakt. Hier zijn de foto's. ( om het te bewijzen)
Dit is 'm.
De rub.
Een nachtje laten in trekken.
Dan kan het aansteken beginnen. (heb geen kleinere starter, moet ik nog iets op verzinnen.)
De opstelling: de stenen liggen er omdat ik de zijkantjes, door een verhuizing, zo snel niet kon vinden.
Als rookhout heb ik snoeihout van mijn appelboom van vorig jaar gebruikt.
Uitzicht vanuit de serre. (Let niet op de zooi in de tuin, dat doen wij zelf ook niet)
Het resultaat na ruim 2,5 uur.
Zo, op het bordje. Wat frietjes, wat sla, jammie!
En dit restje gaat morgen op de boterham. (als ie dat haalt)
Het was heerlijk.
Misschien de volgende keer de kerntemperatuur verlagen naar 60? C. (maar droog was deze niet)
Dit is 'm.

De rub.

Een nachtje laten in trekken.

Dan kan het aansteken beginnen. (heb geen kleinere starter, moet ik nog iets op verzinnen.)

De opstelling: de stenen liggen er omdat ik de zijkantjes, door een verhuizing, zo snel niet kon vinden.
Als rookhout heb ik snoeihout van mijn appelboom van vorig jaar gebruikt.

Uitzicht vanuit de serre. (Let niet op de zooi in de tuin, dat doen wij zelf ook niet)

Het resultaat na ruim 2,5 uur.

Zo, op het bordje. Wat frietjes, wat sla, jammie!

En dit restje gaat morgen op de boterham. (als ie dat haalt)

Het was heerlijk.
Misschien de volgende keer de kerntemperatuur verlagen naar 60? C. (maar droog was deze niet)