BasBQ
Beef en Steak

Franse beefribs! (mislukt)

 
 
 
 

A3aan84

Pitmaster
Berichten
526
kwam afgelopen vakantie dit tegen in frankrijk. met de hoop dat het nog wat zou worden.
Foto-VPWG3C6P-D.jpg


Heb ze in de espresso rum gezet

Foto-NPBK3US6-D.jpg


Gerookt op 110 C Met pecan hout

Foto-3OPQD868-D.jpg

Foto-6WJONM4W-D.jpg


Om het uur ingesmeert met een basting saus

Foto-L7XFPV6W-D.jpg


En na 5,5 vond ik dat ze wel vergenoeg op het bot terug getrokken waren.

Foto-HEF8RUOI-D.jpg


Maar helaas, erg taai en veel zeen. Volgende keer laat ik ze liggen of trek ik er soep van.

Foto-DGMD6AFK-D.jpg


Het enige positieve is..... dat ik me niet verveeld heb vandaag. 

 
Jammer van je werk ja het vlees ziet er niet erg smakelijk uit.
 
Win some lose some, maar als je het niet probeert weet je het nooit!!
 
Misschien een gekke vraag, maar als je deze nu in een pan gooit en er inderdaad soep mee maakt, zou dat nog een optie zijn???
(tenzij ze ondanks de tegenslag toch op zijn gegaan....)
 
Jammer dat dit mislukt is Aad. Gewoon een bbq stew maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan