- Berichten
- 472
M’n gegrilde asperges met olijfolie,knoflook en paprikapoeder
Had van de Sligro nog een bavette liggen.
Eerst groene asperges in de olijfolie samen met wat knoflook en paprika poeder.
Deze mooi gegaard en aan de kant
Hierna de bavette aan de beurt,deze met een hamer platter en als t goed is ook malser geslagen.
Pecorino kaas er over geraspt en vervolgens Seranoham plakjes er op.
Dit aangevuld met de gegaarde groene asperges en taugé (helaas geen foto)
Alles mooi oprollen en Jort althuis beef kruiden rondom.
Lekker indirect op de bbq bij 150 graden
Hierna wat pecorino kaas er nog over en na t aansnijden een mooie...
Eerst groene asperges in de olijfolie samen met wat knoflook en paprika poeder.
Deze mooi gegaard en aan de kant
Hierna de bavette aan de beurt,deze met een hamer platter en als t goed is ook malser geslagen.
Pecorino kaas er over geraspt en vervolgens Seranoham plakjes er op.
Dit aangevuld met de gegaarde groene asperges en taugé (helaas geen foto)
Alles mooi oprollen en Jort althuis beef kruiden rondom.
Lekker indirect op de bbq bij 150 graden
Hierna wat pecorino kaas er nog over en na t aansnijden een mooie...
- Mark b
- Reacties: 3
- Forum: High & Fast - foto gerecht op de BBQ verplicht!