BasBQ
Beef en Steak

Foto topic van het Dutch Bacon Weekend 2013

Emiel je krijgt spijt van je walchers spek, dat je een te klein stuk heb genomen.
Het is zo lekker.
 
Sinds dit weekend te vinden in mijn koelkast:
3,5 kilo Maple Cured
20130906_153308_PerfectlyClear_0001_zpsaf09c397.jpg

(En 1,5 kilo 'standaard', nog niet gebeurd)
Zaterdag gaan ze ssssssssmokin'!
Ik zit me te verkneukelen als een klein kind, het is toch wat...
 
3,5 kg ! dat is een flink stuk Jeroen
 
structor zei:
Zo jij gaat lekker los Jeroen!
Het is een heel bacon WEEKEND hoor. Dan moet er wel voorraad zijn voor twee dagen :D
 
I'm in ....

2013-09-11134654.jpg
2013-09-11134701.jpg


Opgedeeld in 2 stukken, omdat ik eigenlijk te weinig colorozo zou hebben...
1 kg in de vriezer, de andere in 33gr colorozo en 15gr suiker ... in de zak, tot vlg week ;)

2013-09-11141327.jpg
 
Yeehaw ik heb al meer dan voorpret voor het komende weekend.....

Mijn walchers spek na 3 daagjes.
20130911-_MG_9677.jpg


Even de troep klaar zetten
20130911-_MG_9678.jpg


En dan de controller de rest laten doen, de grafiek wordt vanzelf bijgewerkt ;)

[bbqsession]69[/bbqsession]
 
structor zei:
Yeehaw ik heb al meer dan voorpret voor het komende weekend.....

Een hele uitstalling, voor zo'n "klein" stukje spek ;)

Wel mooi, die grafieken erbij !
 
dat ziet er prima uit Emiel, kan dan zaterdag ook niet mis gaan lijkt me
 
Dat ziet er  prima  uit!
 
structor zei:
Mike die van jouw is wel veel donkerder, komt dat omdat ik het zwoerd niet had verwijderd? Of is er een andere reden?

bedoel je de buitenkant of de binnenkant.
 
Had je met een vork gaatjes geprikt in het vlees?
 
Mike v R zei:
Had je met een vork gaatjes geprikt in het vlees?
Gaatjes....zucht....
<opent pak, verwijdert 3,5 kilo spek, prikt gaatjes, stopt big ass stuk vlees weer in pak, legt pak weer in koelkast, kijkt tevreden..bedenkt zich, opent koelkast en draait vlees om>
 
Terug
Bovenaan Onderaan