BasBQ
Beef en Steak

Forelletjes op een plankje

T

Thor

Gast
Vandaag op de markt een paar mooie forelletjes gescoord.
Schoongemaakt, gekruid en een schijfje limoen en uienringetjes in de buik gestopt en op een cederhouten plankje gerookt.
Lekker met Rucola salade met sinaasappel en aardappelpartjes erbij.
Heerlijk gegeten en alles is schoon opgegaan :D

a14a66b90ad9453dd8032de915a46ead.jpg


23d8052420ae455d5f6bbe2a760f9522.jpg


1ad7de98fc87087284aff3e3fd1b2e95.jpg


bc21fd5e5b01a6902ea176e05e620162.jpg


da003694b44c9781bf795bde9f14e8ed.jpg
 
Dat ziet er goed uit , moet ik ook eens proberen met een plankje
 
ziet er netjes uit
 
Lekker hoor! Maar op een plankje is inderdaad geen verkeerd idee voor de volgende keer  ;)
 
Ziet er goed uit!! Hoe lang heb je ze er op gehad??
 
Ze hebben er ongeveer een half uurtje opgelegen (ongeveer 10 minuten voor elk inch dikte van de vis, bij een dome temp van ongeveer 200 Celsius). Dan trek ik met twee vorken het vlees van de dikste vis een beetje open en kijk of het gaar is.
Ik vind de rooksmaak van de plankjes heerlijk in de forel :D
 
Nice en nog mooi voor het oog zo op het plankje ook nog.

Heb vorig jaar Zalm forel en kabeljauw gedaan. was ook top van een plankje
 
Terug
Bovenaan Onderaan