- Berichten
- 76
BBQ liefhebbers,
Vandaag voor het eerst in m?n leven vis op. Meer om m?n BBQ skills uit te breiden en vis moet zwemmen.
Forelletje bij de visboer gehaald, citroentje ertussen en op een plankje in de BBQ.
Velletje kwam er mooi van af en in spare-ribs termen fall off the bone.
Nu vind ik de smaak best flauw.
Hoe kan ik een forel lekkerder krijgen ? Wij houden hier wel van kruidig/pittig.
Of moet ik een andere vis proberen ??
Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.
Vandaag voor het eerst in m?n leven vis op. Meer om m?n BBQ skills uit te breiden en vis moet zwemmen.

Forelletje bij de visboer gehaald, citroentje ertussen en op een plankje in de BBQ.
Velletje kwam er mooi van af en in spare-ribs termen fall off the bone.
Nu vind ik de smaak best flauw.
Hoe kan ik een forel lekkerder krijgen ? Wij houden hier wel van kruidig/pittig.
Of moet ik een andere vis proberen ??

Biergondi?r of Bourgonbierder achter de Bastard.