- Berichten
- 1.648
Terwijl velen binnen bij de openhaard zitten, toch maar de q aangestoken. Ondanks de enorme harde wind bleef hij goed op temperatuur en konden we wederom heerlijk eten.
Begonnen met het grillen van de champignons, daarna de knolselderij in "frites" gesneden. Even gekookt en vervolgens in de oven (ja sorry....) op 180gr laten garen. Reebiefstukken 2 weken geleden zelf gevild en nu alleen ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met grof zout. Op hoog vuur het vlees gegrild en terwijl de dunnere stukken rusten de voor gegaarde spruiten gegrild.
Dit keer een fles Grozes Hermitage uit 1984 opengetrokken. Drinkbaar, maar zeker niet geweldig

Lekker bordje

Champignons grillen

Vlees insmeren met olijfolie en grof zee zout

Spruitjes even kort gekookt en daarna op pinnen gestoken

Dit zelf gevilde vlees is zo ongelofelijk mals, dat hoeft maar even op de Q

Spruiten grillen, vlees mag even rusten

Bord opmaken

Glas wijn erbij

Aanvallen maar
(volgend week deel III, het ultieme stuk vlees, reerug!!!)
Begonnen met het grillen van de champignons, daarna de knolselderij in "frites" gesneden. Even gekookt en vervolgens in de oven (ja sorry....) op 180gr laten garen. Reebiefstukken 2 weken geleden zelf gevild en nu alleen ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met grof zout. Op hoog vuur het vlees gegrild en terwijl de dunnere stukken rusten de voor gegaarde spruiten gegrild.
Dit keer een fles Grozes Hermitage uit 1984 opengetrokken. Drinkbaar, maar zeker niet geweldig

Lekker bordje

Champignons grillen

Vlees insmeren met olijfolie en grof zee zout

Spruitjes even kort gekookt en daarna op pinnen gestoken

Dit zelf gevilde vlees is zo ongelofelijk mals, dat hoeft maar even op de Q

Spruiten grillen, vlees mag even rusten

Bord opmaken

Glas wijn erbij

Aanvallen maar
(volgend week deel III, het ultieme stuk vlees, reerug!!!)