BasBQ
Beef en Steak

Foie gras & Cote de Boeuf

Lorenzo

Sprokkelaar
Berichten
48
Wezen shoppen bij mijn huisleverancier chateaubriand in Heemstede, meesterslager Johan van Uden. Beste vlees van Nederland. Ook een erg goede webshop met een ruim assortiment. Geen diepvriestoestanden uit apenlanden.

http://www.dryagedmeat.nl

1200GR cote de boeuf aberdeen angus 21 dagen dry aged (Schotse Orkney eilanden) en foie gras.
Carmes de rieussec 2010 bij de foie en romano dal forno 2008 bij de cote de boeuf.

2177d1150d66be9fffadc0f684c8fa33.jpg
bd527f706d9fa5c35cdfd8900e2f910a.jpg
4c728eff3319f1c99547ebce9ad54cb5.jpg





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooi stuk vlees, passend wijntje, deze combi zal vast gesmaakt hebben.

Ik zeg vaak; "Het maakt niet uit waar het geld aan op gaat, als het maar op gaat."
 
Bah wat een verkwisting........ maar zo fa......... lekkuh. Wat zul je genoten hebben. Ik houdt ervan. 


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooi decadent hapje had je daar. Niks mis met de wijn/spijs combinatie
 
Wat een mooie snoepjeswinkel. Daar zou ik behoorlijk hebberig worden.
Lekker stuk vlees
 
Dat is een lekker stukje vlees die laatste foto zou je zo in happen  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan