- Berichten
- 34
Vandaag probeer ik flat ribs te maken.
Vanochtend peper,zout, knoflook en wat uipoeder op de flat ribs. Lekker in laten trekken.
Daarna bbq aan. Temp bleef netjes tussen 110 en 120 maar daarna.... Tot nu toe lukt het me niet om de temperatuur naar beneden te krijgen. Heb al briketten uit de bbq gehaald. Er zitten er nu echt weinig maar Temp knalt richting de 130, 140 graden. Onderste schuif al een tijd dicht maar temp blijft oplopen. Dit overkomt me normaal nooit
wat nu. Vlees stijgt wel mooi maar de temp van de bbq krijg ik niet onder controle.....
Heb er een extra thermometer bij omdat ik het gewoon niet geloofde
Iemand raad?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vanochtend peper,zout, knoflook en wat uipoeder op de flat ribs. Lekker in laten trekken.
Daarna bbq aan. Temp bleef netjes tussen 110 en 120 maar daarna.... Tot nu toe lukt het me niet om de temperatuur naar beneden te krijgen. Heb al briketten uit de bbq gehaald. Er zitten er nu echt weinig maar Temp knalt richting de 130, 140 graden. Onderste schuif al een tijd dicht maar temp blijft oplopen. Dit overkomt me normaal nooit

Heb er een extra thermometer bij omdat ik het gewoon niet geloofde



Iemand raad?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk