BasBQ
Beef en Steak

Flat iron steak

S

SheilaB

Gast
Na weer wat dingen te hebben geoefend op mijn BigGreenEgg, heb ik hier mijn tweede receptje.

Leg de steak ongeveer 30 minuten van te voren uit de koelkast.
Kruid het vlees met zout en peper. Verwarm de BGE naar ruim 250 graden en gaar de flat iron steak circa 1.5 minuut aan beide kanten.
Haal dan de steak van de BGE en pak hem goed in aluminiumfolie en laat hem daarin ongeveer 5 a 6 minuten rusten.

Trancheer de steak en garneer af met een toefje rucola, parmazaanse kaas en truffelmayonaise.

360.jpg


wat een plaatje he?  Eetsmakelijk  :-*


Sheila Benoist
 
ziet er heerlijk uit, lust ik wel
 
Lekker hoor
 
Ik zie alleen sla en saus?
 
Ziet er zeker heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan