BasBQ
Beef en Steak

Flat Iron Steak

 
 
 

Tom Hendriks

Pitmaster
Berichten
688
Hallo BBQ-fanaten,

Gisteren een heerlijke Flat Iron Steak gemaakt, wat een geweldig mals stukje vlees.
BBQ met gietijzer rooster opstoken naar 240 gr. Steak op kamertemperatuur laten komen en zonder peper en zout op het hete rooster leggen: ongeveer 3 minuten per kant.
Dan peper en zout erop doen en vervolgens 10 minuten inpakken in folie om te laten rusten.
Uit pakken en tegen de draad aansnijden, echt waar: GEWELDIG stukje mals vlees...
Dankzij B&S  :D

2a95cmg.jpg


t670gy.jpg


hwx3kw.jpg


20j2qtx.jpg


Echt een aanrader...!!



 
Lekker hoor. Ziet er goed uit
 
Sukade, mijn favoriet!
 
maandag ochtend.. ontbijt gehad..koffie gehad... en na het zien van deze foto's.. WEER HONGER!

Ziet er goed uit en dit lust ik altijd
 
Naais!
 
Gets, ik dacht iets met strijken te zien, of ander leuk huishoudelijk werk... kom je hiermee... Lekker hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan