- Berichten
- 503
Wilde weer eens wat anders en de USA flapmeats keken me al 2 keer eerder aan
bij de Makro
Recept gevonden dat me interessant genoeg leek.
1,2 ltr rode wijnazijn
6 dl tequila
4 dl olijfolie
Sap van 8 limoenen
2 eetlepels knoflookpuree
320 gr bruine basterdsuiker
240 gr Jalapeno pepers / blik
1 bos koriander
1 dl Worcester saus
40 gr gemalen komijn
8 gr gedroogde oregano
240 gr versgemalen zwarte peper
Maar er stond niet bij voor welk gewicht aan vlees dit was.
Had 3x een pond, maar ging maar 1 pond bakken.
Heb het bovenstaande lijstje maar door 6 gedeeld.
Hoe was het?
ZALIG
Verrassend omdat de rodewijnazijn een aparte twist aan het vlees gaf.
Samen met de suiker ook verrassend zoetje.
Wel botermals, nog zachter dan een sucade.
Ook super kort gebakken, want dat las ik over al steeds weer terug.
2x 2 minuten en er weer af.
De kids vonden de smaak van de wijn (azijn) niet zo lekker.
Maar goed, zo probeer je wat. (En wat wij lekker vinden telt lekker zwaarder 8) )
Pica's
Salsa er bij en patatjes...helemaal goed.
bij de Makro
Recept gevonden dat me interessant genoeg leek.
1,2 ltr rode wijnazijn
6 dl tequila
4 dl olijfolie
Sap van 8 limoenen
2 eetlepels knoflookpuree
320 gr bruine basterdsuiker
240 gr Jalapeno pepers / blik
1 bos koriander
1 dl Worcester saus
40 gr gemalen komijn
8 gr gedroogde oregano
240 gr versgemalen zwarte peper
Maar er stond niet bij voor welk gewicht aan vlees dit was.
Had 3x een pond, maar ging maar 1 pond bakken.
Heb het bovenstaande lijstje maar door 6 gedeeld.
Hoe was het?
ZALIG
Verrassend omdat de rodewijnazijn een aparte twist aan het vlees gaf.
Samen met de suiker ook verrassend zoetje.
Wel botermals, nog zachter dan een sucade.
Ook super kort gebakken, want dat las ik over al steeds weer terug.
2x 2 minuten en er weer af.
De kids vonden de smaak van de wijn (azijn) niet zo lekker.
Maar goed, zo probeer je wat. (En wat wij lekker vinden telt lekker zwaarder 8) )
Pica's





Salsa er bij en patatjes...helemaal goed.