- Berichten
- 240
Het eerste mooie campingweekend beloond met een heerlijke flank steak. Na veel lovende recensies over dit mooie stukje vlees moest ik het zelf maar eens ervaren en heb ik van de week zelf maar even een mooi stuk aangeschaft. Later bleken het twee dunne lappen maar dat ter zijde. 660 gram Iers rund voor 2. That will do
, inclusief een proeverijtje voor de buren.
Het vlees werd vergezeld door een spruitensalade (dank aan de vrouw), bestaande uit gesneden spruiten (joh
), kort gebakken maar wel met bite, aardappel, wortel, geroosterde walnoot en honing mosterd dressing.
Het kleine ei naar 250 graden en daarna een minuutje of 2 per kant. De steaks gingen er maar net op, het is toch anders dan thuis op de 23”. Maargoed, wat grof peper en zout erop en meer heeft het niet nodig
...
Dus aan iedereen die eerder lovende woorden over flank steaks heeft geplaatst; bedankt
!

Het vlees werd vergezeld door een spruitensalade (dank aan de vrouw), bestaande uit gesneden spruiten (joh

Het kleine ei naar 250 graden en daarna een minuutje of 2 per kant. De steaks gingen er maar net op, het is toch anders dan thuis op de 23”. Maargoed, wat grof peper en zout erop en meer heeft het niet nodig





Dus aan iedereen die eerder lovende woorden over flank steaks heeft geplaatst; bedankt
