- Berichten
- 209
Vandaag kwamen wat vrienden op bezoek, dus had ik een goed excuus om de barbecue weer aan te steken.
Rond het middaguur begonnen met het voor koken van de zoete aardappel en wortel.
Rond 4 uur de barbecue aangestoken, om deze naar een temperatuur van 200 graden te brengen (half direct en indirect).
Rond half 5 de wortels gegrild en deze daarna verplaatst naar het indirecte gedeelte. Vervolgens hetzelfde met de zoete aardappel spiesjes. Daarna de flank steak beide kanten 2x 2 minuten gegrild.
Resultaat was weer goed
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Rond het middaguur begonnen met het voor koken van de zoete aardappel en wortel.
Rond 4 uur de barbecue aangestoken, om deze naar een temperatuur van 200 graden te brengen (half direct en indirect).
Rond half 5 de wortels gegrild en deze daarna verplaatst naar het indirecte gedeelte. Vervolgens hetzelfde met de zoete aardappel spiesjes. Daarna de flank steak beide kanten 2x 2 minuten gegrild.
Resultaat was weer goed






Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk