S
Smoking Rabbit
Gast
Gisteravond een Flank steak gemaakt met een Carne Asada marinade (Simplyrecipes.com), aardappeltjes en Tamara's ratatouille (Ottolenghi).
Aardappels voorgekookt en in vieren, knoflook, verse kruiden en olie toegevoegd .
Ratatouille eerst aangezet in de pan en daarna samen met de aardappels in de BGE.
De flank steak gemarineerd in een zipbag met de marinade en 2 uur in de koeling.
BGE op 250 gr met het gietijzeren rooster. De flank +/- 3 minuten per kant gegrilled tot een kerntemp van 50gr, 15 minuten laten rusten.
Ik had nog niet eerder een Flank steak gehad maar dit is zeker een blijver.



Aardappels voorgekookt en in vieren, knoflook, verse kruiden en olie toegevoegd .
Ratatouille eerst aangezet in de pan en daarna samen met de aardappels in de BGE.
De flank steak gemarineerd in een zipbag met de marinade en 2 uur in de koeling.
BGE op 250 gr met het gietijzeren rooster. De flank +/- 3 minuten per kant gegrilled tot een kerntemp van 50gr, 15 minuten laten rusten.
Ik had nog niet eerder een Flank steak gehad maar dit is zeker een blijver.


