- Berichten
- 289
Lekker weer in het weekend en mijn vrouw vroeg. Ga je weer een bbq-en? Zij had namelijk trek in flammkuchen. Dus had ik mijn pizzasteen maar weer eens tevoorschijn gehaald. Ik had het me makkelijk gemaakt en kocht kant en klare bodems. Een sausje van crèmefraiche en zure room, zout en vooral witte peper daar doorheen. Ik hou zelf van wat pittiger dus had ik daar nog wat kerrie en cayennepeper doorheen gedaan. De kamado was ondertussen 250 graden dus bakken maar.
We hadden een flammkuchen met spekjes, wat prei, en salami.
flammkuchen met geitenkaas, walnoten en serranoham
flaamkuchen met de pittige creme, vega gyros, Spaanse pepertjes, rode ui en prei.
Allen afgetopt met rucolasla en olijfolie.
In de 2e ronde werden er zelfs combinaties van deze flammkuchen gemaakt.
De buikjes zaten weer lekker vol.
We hadden een flammkuchen met spekjes, wat prei, en salami.
flammkuchen met geitenkaas, walnoten en serranoham
flaamkuchen met de pittige creme, vega gyros, Spaanse pepertjes, rode ui en prei.
Allen afgetopt met rucolasla en olijfolie.
In de 2e ronde werden er zelfs combinaties van deze flammkuchen gemaakt.
De buikjes zaten weer lekker vol.