Beef en Steak

Flamkuchen

 
 
 

baconstrips

Stoker
Berichten
406
Flamkuchen deze avond.

Lekker.

Kant en klaar flamkuchendeeg, crème fraiche, spekjes, rode ui, tomaat, peper.
Grillen op de pizzasteen op 230 graden. Dan rucola.

1000065709.jpg

1000065711.jpg

1000065716.jpg

1000065741.jpg

En nog een.
1000065748.jpg

Heerlijk gegeten.
 
Lekker man!

Moeten we hier ook maar weer eens maken. 😋😋
 
Lekker! 😋 volgende keer alleen nog zelf thet deeg maken 😜
 
Smaakcombinaties die goed werken:

Pesto ipv crème fraiche en dan met rauwe ham na het bakken en wat rucola.

Zalm doet het altijd goed met bieslook.

Pulled chicken die je over hebt ipv spekjes

Vega variant met champignons of andere paddestoelen en ui.

Brie/geitenkaas walnoot en honing
 
Mooi voor elkaar zo’n hoekje binnen.
 
Heb jij nog andere recepten of lekkere toppings voor een flamkuchen?

Niets wat je niet zelf kunt bedenken.

De traditionele crème fraiche met spekje en ui doet het hier altijd goed.

Ook met de “perfect fingerlicking zalm” van Ewald is hij erg lekker.
 
Niets wat je niet zelf kunt bedenken.

De traditionele crème fraiche met spekje en ui doet het hier altijd goed.

Ook met de “perfect fingerlicking zalm” van Ewald is hij erg lekker.
Beetje experimenteren indd. Edwin had ook mooie suggesties.
Met pizzatoppings zoals tomaat en kaas vind ik het minder lekker. Vind het leuk dat flamkuchen echt anders is.
 
Heb jij nog andere recepten of lekkere toppings voor een flamkuchen?
Yep, staan er tig op dit forum en op internet.
Favoriet bij mij: spek met venkel / peer met blauwaderkaas / gerookte zalm met rode ui
 
Ik zie dat je flamkuchen net te groot is.
Ik halveer de kant en klaar deeg altijd. (twee verschillende varianten mogelijk)
Maar alle variaties altijd lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan