- Berichten
- 522
Hey Pittmasters,
Op de menukaart voor het diner stond Fish and chicks. Omdat het qua hoeveelheid wat te weinig leek, zijn er ook een aantal sausages aan toegevoegd.
Alles op de offset smoker en de forellen in het verticale gedeelte. De forellen zijn eerst nog gerubt met viskruiden.
Op het horizontale gedeelte de gemarineerde kipdrumsticks en de worstjes.
De offset geheel met beukenhout opgestookt en de boel gaar gerookt.
Menu gecompleteerd met gebakken aardappels en bloemkool.
Al met al toch weer een mooie BBQ dag.
Op de menukaart voor het diner stond Fish and chicks. Omdat het qua hoeveelheid wat te weinig leek, zijn er ook een aantal sausages aan toegevoegd.
Alles op de offset smoker en de forellen in het verticale gedeelte. De forellen zijn eerst nog gerubt met viskruiden.
Op het horizontale gedeelte de gemarineerde kipdrumsticks en de worstjes.
De offset geheel met beukenhout opgestookt en de boel gaar gerookt.
Menu gecompleteerd met gebakken aardappels en bloemkool.
Al met al toch weer een mooie BBQ dag.




