BasBQ
Beef en Steak

First time spare ribs

 
 

EFFEX

Sprokkelaar
Berichten
42
Na vorige week een eerste run op mijn nieuwe kamado was het dit weekend een run met spareribs. Volgens de welbekende 3-2-1 stijl maar dan eigenlijk 3-0,75-1.

Vanmorgen een aantal ribs opgehaald bij de lokale slachterij/slager om vervolgens aan de slag te gaan.

Kamado aangestoken en heb voor deze run kersenhout gebruikt als rookhout.

Ondanks de regen bleef de kamado mooi op temperatuur en the family vond het eindresultaat geweldig, zeker voor herhaling vatbaar. Maar dat gaat goedkomen met nog een aantal ribs in de vriezer...

Hieronder de foto's. Gebruikte rub en bbq saus waren van noskos.
d6a55ba72d4478de3f00a9c3dc1226ff.jpg
095101a068a2808c2ad872a341adee33.jpg
3cedd12f11bf97b650dc9d3b772554be.jpg
32bf8712df0ac94e86db05d499c6a351.jpg
8e3ed68cd0a1041dfaf580c3d1b3e5b3.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
 
Ziet er zalig uit, groot succes dus. Vielen ze zo van het botje? Of nog even kluiven?

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Ze waren supermals maar niet tot snot gekookt. Kids vonden ze heerlijk.

Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
 
Lekkere ribbels heerlijk


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Lekker grote ribs, en mooie kleur. Dat moet smullen geweest zijn.
 
die ga jij nooit meer bestellen in een restaurant...…..
lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan