BasBQ
Beef en Steak

First time Pulled Pork

 
 

Nicks85

Vuurmaker
Berichten
78
Zo, vandaag is de dag! Die sticker daar ga ik voor 💪🏻😊

Zojuist mooi stuk procureur van 1,5 kg gehaald.
In de rub van Noskos en op de Bastard.

ik hou jullieop de hoogte...

BACFF21D-0014-4C35-AAFA-418F3F37C340.jpeg


9D4D7B06-7506-4DA5-BF87-EC32C04E1C0D.jpeg


7FB69C07-D212-45B9-AEE4-D70B0FCDB032.jpeg
 
Laatst bewerkt:
oei, temp liep te hard op... dat vind ik soms nog wel lastig. Heeft even op 150 gestaan, hopelijk geen effect op het eindresultaat
 
En het resultaat! Lekker maar voor verbetering vatbaar, denk toch te hard gegaan aangezien er weinig vocht in de folie zat.... maar al met al een goede eerste PP 😊

DA0A968E-604E-4C52-A57B-D274AD6878BE.jpeg


FA0558AF-E0D4-47BB-B9FD-59257D476539.jpeg


0DA08D48-EE03-41A9-8558-6BCA2BF2F28F.jpeg


C43450A8-2299-424F-B5F4-22CC9C926F80.jpeg


6DE3760B-F008-4E2C-B119-CB21F1FBBC78.jpeg
 
Lekker broodje P.P. die sticker zie ik wel aankomen vandaag (of morgen) :D
 
Prima toch, nog kunnen oplossen met wat saus?

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan