- Berichten
- 213
Zo de laatste dagen van de vakantie wilde ik toch even leuk en lekker afsluiten.
Dus ga ik me ook maar eens wagen aan pulled pork volgens het wedstrijdrecept van Noskos. Thanks
Eerst een mooi stukkie vlees van 2.5 kilo uitgezocht bij de sligro.
Geinjecteerd:
Rub gemaakt en in de rub gezet
s'Morgens uit de koelkast en nog wat rub er op
Om 9 uur er op
Begint er al lekker uit te zien
in de glaze
Nog even
Klaar op 88 graden
Nou ik ben benieuwd :-SS
De coleslaw van Dominique er bij
:-O =D> er valt even een stilte.........................ssssst ik geniet
Man wat is dit lekker zeg. =P~ en ik niet alleen.
De gasten vonden het ook heerlijk.
Ik zeg vaker doen
Dus ga ik me ook maar eens wagen aan pulled pork volgens het wedstrijdrecept van Noskos. Thanks
Eerst een mooi stukkie vlees van 2.5 kilo uitgezocht bij de sligro.

Geinjecteerd:

Rub gemaakt en in de rub gezet


s'Morgens uit de koelkast en nog wat rub er op

Om 9 uur er op




Begint er al lekker uit te zien


in de glaze


Nog even

Klaar op 88 graden



Nou ik ben benieuwd :-SS
De coleslaw van Dominique er bij

:-O =D> er valt even een stilte.........................ssssst ik geniet
Man wat is dit lekker zeg. =P~ en ik niet alleen.
De gasten vonden het ook heerlijk.
Ik zeg vaker doen