BasBQ
Beef en Steak

First time, keep it simple.

 
 

Antal

Sprokkelaar
Berichten
25
Beenhammetje honing mosterd was mijn eerste experiment op de kamado. Ik heb een beetje ervaring met een gas bbq maar dit was nieuw en viel niet tegen. Alleen temperatuur? Ik heb een vrij eenvoudige ‘continue‘ thermomer met draad en een simpele losse Weber thermometer. Die continue gaf 65 graden na 1,5 uur op 160 graden indirect. Die Weber zat daar drie graden onder. Vlees was heerlijk al zeg ik het zelf 😜

E6E37060-04A6-4284-8498-7B8943BD3061.jpeg


EF8CF165-67E6-40A0-B9A9-5611FBA13F68.jpeg


E4094D2C-7292-4DC2-BD32-F425C9C03B1B.jpeg


05EEE531-777B-4C7C-8C40-F5C11527DBE8.jpeg


48F6F09E-373E-448A-8D55-FAFF1544F24A.jpeg


D73AA240-3277-4D04-AC88-DA4F0A470F1A.jpeg
 
Mooie eerste bereiding.
Het lijkt wel dat je met de draad mee hebt gesneden.
Haaks op de draad van het vlees geeft een zachtere structuur in de mond💡
 
Lekker hoor.
Ziet er goed uit
 
Mooie manier om je kamado karakter te geven.

Heerlijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan