- Berichten
- 213
Ik had een keer short ribs gegeten in een restaurant, dus ik dacht die wil ik ook eens maken.
Even gezocht en daarna op internet wat short ribs besteld.
Ook een recept gezocht en er 2 gecombineerd. De rub van amazingribs.com en de rest de van de site van Noskos.
In de Rub
De Q op 120 graden en eerst 2 uurtjes er op
Daarna in gepakt
De kern tot 90 graden laten komen in totaal ongeveer een 4.5 uur er op gelegen
In stukken en op het bord en vlug proeven maar
Hmmm, smaak is goed en lekker. Het vlees zelf vond ik nog aan de vaste kant( niet taai) en kwam nog niet echt makkelijk van het bot af.
Er zat nog vocht voldoende in.
Volgende keer misschien iets langer laten liggen?
Een reden om het nog een keer te proberen
Even gezocht en daarna op internet wat short ribs besteld.
Ook een recept gezocht en er 2 gecombineerd. De rub van amazingribs.com en de rest de van de site van Noskos.

In de Rub

De Q op 120 graden en eerst 2 uurtjes er op


Daarna in gepakt

De kern tot 90 graden laten komen in totaal ongeveer een 4.5 uur er op gelegen


In stukken en op het bord en vlug proeven maar

Hmmm, smaak is goed en lekker. Het vlees zelf vond ik nog aan de vaste kant( niet taai) en kwam nog niet echt makkelijk van het bot af.
Er zat nog vocht voldoende in.
Volgende keer misschien iets langer laten liggen?
Een reden om het nog een keer te proberen