BasBQ
Beef en Steak

First Pulled Pork

 
 

Hjalmar

Tondelzoeker
Berichten
12
Een lang weekend leende zich prima om Pulled Pork op de Masterbuilt te maken. Als guidelines het recept van Noskos gebruikt en BBQuality.

Vrijdagavond het vlees, stuk procureur van de Hanos, geïnjecteerd met een mix van appelsap, witte wijnazijn, honing en wat zout.
De voorgestelde Rub van BBQuality gebruikt n toen ingepakt in vershoudfolie.

Zaterdag morgen rond 10uur het vlees op de grill gelegd, met na een uurtje of 4,5 was de kerntempatuur 71 graden en gauw ingepakt in aluminiumfolie. Het door garen naar 92 graden ging een stuk sneller dan verwacht. Dit duurde niet veel langer dan 1uurtje. Het biggetje was dus was dus wat vroeg klaar. Maargoed, even laten uitwasemen in toen weer ingepakt, in eigen vocht, en een grote badhanddoek erom heen om wat te rekken. De Hickory en Brownsugar bbq saus van Sweet Baby Jay ondertussen wat opgewarmd en klaar om aan te vallen.

De pulled pork geserveerd op een chiabattabroodje met wat coleslaw! Alles is opgegaan, en er werd al gevraagd wanneer kunnen we weer komen! 💪🏻

4B526DA5-03BF-4F3E-8F00-D0B056FCECA6.jpeg


C1B7CD91-0318-4976-9D9E-F2AE61A59C9E.jpeg


981260B1-9E64-433C-9B8C-C75C82B745D4.jpeg
 
Mooie snelle run met een lekker eindresultaat

Maar serieus alles op? Dan heb je echt te weinig gemaakt.
Volgooien dat rooster! Als je toch die run doet, meteen voorraad maken
 
Mooi dat het geslaagd is. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Gefeliciteerd met je knorretje . Mooi resultaat. Zekers als men om meer vraagt
 
Is goed in de smaak gevallen 👍🏻
Weet je wat je te doen staat 😁
 
Altijd een mooie beleving zo'n eerste PP. Gefeliciteerd met het resultaat.
 
Mooie run zeg! Gefeliciteerd met je knorretje! (y) 🔥
 
Terug
Bovenaan Onderaan