BasBQ
Beef en Steak

Ff voorstellen

 
 
 

Bart95

Sprokkelaar
Berichten
26
Hallo mijn naam is Bart, ik ben 25 jaartjes jong en woonachting in Nijkerk.
Ik kijk al langer op het forum rond maar nooit met een account, dus daarom dacht ik, het word wel eens tijd.

Ik heb begin zomer 2020 een buiten keuken gemaakt met daar in een pizza oven welke bestaat uit een stook kamer en een bak/ low en slow gedeelte. Daarnaast ben in nog bezig met een Argentijnse grill

De pizzaoven stook ik op eiken.
De gril momenteel op kokos briketten want ik moet de afzuigkap anders maken

Wat heb ik zo al gemaakt ik de oven?
Natuurlijk pizza’s
Broden wit bruin bodem/plaatbroden
Low en slow
Nederlandse shortribs
Pulled pork
Sparibs
Kip van spit (gas bbq)
USA brisket (vorige week voor het eerst )

Reverse sear
Picanha
Tomahawk

En er zijn er vast nog wel een paar welke ik ben vergeten.

Onderstaand een paar afbeeldingen voor de beeldvorming.
C31EA1C5-7EF9-403B-A685-617C57276C48.jpeg
CC87A0F2-5D39-44EF-BCC1-17B29333B9FA.jpeg


CA0ACE6C-BDDA-4F7F-85DA-84F4D4D1CE58.jpeg


CFC2BA90-0690-47B0-8640-39DAF1F527D9.jpeg


D83ADD3B-2BF2-4D11-AE7C-9AC34B085B5F.jpeg


5DF85E39-6791-444E-A255-DC8CEC10FB92.jpeg


B6CFD4FC-D0D7-4DC0-9B85-7EB09955A7AC.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Welkom bij het genootschap

mooi hoekkie gemaakt
 
Welkom Bart, mooi hoekje heb je daar.
 
Wauw, wat een prachtige veelzijdige buitenkeuken! Welkom en ben al benieuwd naar volgende inzendingen (y)
 
Welkom Bart, wat een mooie buitenkeuken!
 
Hoi Bart,
welkom bij het Genootschap.
Mooie buitenkeuken.
 
Bart welkom, mooie kookhoek, sjiek.
 
Terug
Bovenaan Onderaan