- Berichten
- 26
Hallo mijn naam is Bart, ik ben 25 jaartjes jong en woonachting in Nijkerk.
Ik kijk al langer op het forum rond maar nooit met een account, dus daarom dacht ik, het word wel eens tijd.
Ik heb begin zomer 2020 een buiten keuken gemaakt met daar in een pizza oven welke bestaat uit een stook kamer en een bak/ low en slow gedeelte. Daarnaast ben in nog bezig met een Argentijnse grill
De pizzaoven stook ik op eiken.
De gril momenteel op kokos briketten want ik moet de afzuigkap anders maken
Wat heb ik zo al gemaakt ik de oven?
Natuurlijk pizza’s
Broden wit bruin bodem/plaatbroden
Low en slow
Nederlandse shortribs
Pulled pork
Sparibs
Kip van spit (gas bbq)
USA brisket (vorige week voor het eerst )
Reverse sear
Picanha
Tomahawk
En er zijn er vast nog wel een paar welke ik ben vergeten.
Onderstaand een paar afbeeldingen voor de beeldvorming.
Ik kijk al langer op het forum rond maar nooit met een account, dus daarom dacht ik, het word wel eens tijd.
Ik heb begin zomer 2020 een buiten keuken gemaakt met daar in een pizza oven welke bestaat uit een stook kamer en een bak/ low en slow gedeelte. Daarnaast ben in nog bezig met een Argentijnse grill
De pizzaoven stook ik op eiken.
De gril momenteel op kokos briketten want ik moet de afzuigkap anders maken
Wat heb ik zo al gemaakt ik de oven?
Natuurlijk pizza’s
Broden wit bruin bodem/plaatbroden
Low en slow
Nederlandse shortribs
Pulled pork
Sparibs
Kip van spit (gas bbq)
USA brisket (vorige week voor het eerst )
Reverse sear
Picanha
Tomahawk
En er zijn er vast nog wel een paar welke ik ben vergeten.
Onderstaand een paar afbeeldingen voor de beeldvorming.
Laatst bewerkt: