Hoi allemaal,
Ik ben Rubin en woon in het nu zeer zonnige zuiden (Roosendaal).
Al enige jaren geleden wat minder standaard spullen op de BBQ en voornamelijk Low & Slow gaan doen op mijn al enig sinds verouderde gas-BBQ.
Ik gleur dan ook al geruime tijd op dit forum; recepten en de tips/tricks. Sinds vorig jaar ook naar het materialen gedeelte, voor het leven na de gas-BBQ.
Uiteindelijk is de keus gevallen op de Kamado Joe Classic II.
Enige nadeel van een nieuwe KJ in deze periode is de schaarste van de accessoires. Al wel de reversible griddle, maar wacht nog altijd op een gietijzeren rooster.
inmiddels staat hij nu al zo’n klein maandje in de achtertuin en al goed gebruikt; begonnen met een Picanha, maar ook al Pizza, Spare Ribs, de BCC ( mijn eerste ooit) en een flinke Ossehaas.
we gaan nog een hoop dingen proberen en blijf de ideeen hier in de gaten houden.
Nog wat fotootjes toegevoegd voor de vorderingen
in iedergeval: bedankt aan alle forum leden voor de ideeen.
Gr.
Ik ben Rubin en woon in het nu zeer zonnige zuiden (Roosendaal).
Al enige jaren geleden wat minder standaard spullen op de BBQ en voornamelijk Low & Slow gaan doen op mijn al enig sinds verouderde gas-BBQ.
Ik gleur dan ook al geruime tijd op dit forum; recepten en de tips/tricks. Sinds vorig jaar ook naar het materialen gedeelte, voor het leven na de gas-BBQ.
Uiteindelijk is de keus gevallen op de Kamado Joe Classic II.
Enige nadeel van een nieuwe KJ in deze periode is de schaarste van de accessoires. Al wel de reversible griddle, maar wacht nog altijd op een gietijzeren rooster.
inmiddels staat hij nu al zo’n klein maandje in de achtertuin en al goed gebruikt; begonnen met een Picanha, maar ook al Pizza, Spare Ribs, de BCC ( mijn eerste ooit) en een flinke Ossehaas.
we gaan nog een hoop dingen proberen en blijf de ideeen hier in de gaten houden.
Nog wat fotootjes toegevoegd voor de vorderingen

in iedergeval: bedankt aan alle forum leden voor de ideeen.
Gr.