Dag BBQ-genoten,
Al wat langer was ik aan het grillen, maar sinds 1,5 jaar aan het BBQ'en (Weber Mastertouch GBS).
Inmiddels al van alles uitgeprobeerd (ja, ik was al langer aan het rondneuzen op jullie site), van Kip op blik, 3-2-1 spareribs, bavette en alle overige gebruikelijke stukjes vlees maar ook de groeten niet vergeten. In deze tijd zijn natuurlijk de asperges helemaal top om te grillen.
Ik hoop nog veel inspiratie op te doen op deze site, heb je vragen stel ze.
Groeten uit Dommelen.
Sjors
Al wat langer was ik aan het grillen, maar sinds 1,5 jaar aan het BBQ'en (Weber Mastertouch GBS).
Inmiddels al van alles uitgeprobeerd (ja, ik was al langer aan het rondneuzen op jullie site), van Kip op blik, 3-2-1 spareribs, bavette en alle overige gebruikelijke stukjes vlees maar ook de groeten niet vergeten. In deze tijd zijn natuurlijk de asperges helemaal top om te grillen.
Ik hoop nog veel inspiratie op te doen op deze site, heb je vragen stel ze.
Groeten uit Dommelen.
Sjors