Hallo allemaal,
Ik ben Tjal en ben al sinds mijn kindertijd gefascineerd door het eten bereiden boven echt vuur.
Zelf ben ik ooit begonnen met een tuinhaardje (bushbeck) met grillen, of beter gezegd zoals sommige mensen zeggen het cremeren van vlees.
Tot ik ontdekte dat er meer mogelijk was en me ben gaan verdiepen in het low and slow cooking.
Ik ben al een tijd in het bezit van een Weber original kettle 47cm en heb hier al het nodige op bereid.
Achteraf gezien niet de beste keuze om deze maat te nemen, maar goed tot nu toe red ik me prima.
Op m'n verlanglijst staat nog een Large Bastard, dus maar ff sparen.
Ook sinds kort in het bezit van het boek van Noskos 'het vuur de baas'.
Ik hoop hier nog veel te kunnen leren!
Groeten Tjal
Ik ben Tjal en ben al sinds mijn kindertijd gefascineerd door het eten bereiden boven echt vuur.
Zelf ben ik ooit begonnen met een tuinhaardje (bushbeck) met grillen, of beter gezegd zoals sommige mensen zeggen het cremeren van vlees.
Tot ik ontdekte dat er meer mogelijk was en me ben gaan verdiepen in het low and slow cooking.
Ik ben al een tijd in het bezit van een Weber original kettle 47cm en heb hier al het nodige op bereid.
Achteraf gezien niet de beste keuze om deze maat te nemen, maar goed tot nu toe red ik me prima.
Op m'n verlanglijst staat nog een Large Bastard, dus maar ff sparen.
Ook sinds kort in het bezit van het boek van Noskos 'het vuur de baas'.
Ik hoop hier nog veel te kunnen leren!
Groeten Tjal