BasBQ
Beef en Steak

FF Voorstellen

Coengrilt

Tondelzoeker
Berichten
2
Hallo allemaal,
Ik ben een jaar of twee geleden overgestapt van vlees cremeren naar barbecuen d.w.z NIET meer een weber helemaal volgooien met briketten en dan alle standaard stukken vlees ( braadworst,karbonades, kippenpoten, hamburgers e.d) boven een vuur leggen waar zelfs ijzer nog smelt om vervolgens zwart maar rauw vlees te eten.
Na wat filmpjes op joetjoep van de BBQ Pitboys bekeken te hebben was ik helemaal om.
Nu dus regelmatig ribbels( inmiddels ook een WSM aangeschaft) picahna bavette en andere mooie stukken vlees op de pit.
Ik heb hier al een tijdje rondgestruind op dit forum en ook hier de nodige inspiratie opgedaan.
Nu nog ff uitzoeken hoe ik foto's kan plaatsen en dan ook maar wat ervaringen posten.
gr Coen
 
hoi Coen,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan