BasBQ
Beef en Steak

Festival Ribs

 

Xplosiv

Stoker
Berichten
287
Na recept uit Smokey Goodness aangepast naar wat er in huis was en we konden vinden is de winkel.

4 uur op Q. De 1e keer zolang. Best een uitdaging. Voor t eerst een Snake gemaakt is goed bevallen. In het begin wel ff klooien om hem op temperatuur te krijgen.

Het leuke is wel dat je 2 uur lang ieder half uur ff mag kijken tijdens het insprayen.

Klein foutje door hem na het kwasten nog een half uur te laten liggen. Is het ietsje droog geworden. Volgende keer veel korter .
Maar toch heerlijk gegeten :)
d6c3f2398b99fb789227e1dd6f0e26ec.jpg
5aa912fa4c34477f6ce1da9e6f5252e2.jpg
d3ee3d017ff89fcc507814d9418ba20d.jpg
8c098ad89d21b3f81e3f48483365b854.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
 
Ziet er prima uit, mooi kleurtje ook
 
Kunst op een plankje, jammie
 
Nice!!!
Tipje; Je snippers niet weken in water maar droog in een aluminium folie bommetje doen. Met die natte snippers maak je eerst stoom en daarna (als ze droog zijn) pas rook...
 
Lekkere ribbetjes hoor. Niks mis mee. en idd de kleur is mooi zo.
 
Terug
Bovenaan Onderaan