BasBQ
Beef en Steak

Faux Hanger vs Longhaas

bakkertje72

Vuurmaker
Berichten
93
Hallo

Begin deze week lekker vlees besteld bij Aalvink, oa een Faux Hanger naar mijn idee soort van skirt , krijg ik volgens mij een longhaas geleverd,
Volgens mij is dit niet het zelfde stukje vlees of vergis ik me ??

Gr bakker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Volgens mij wordt Faux hanger ook wel bavette genoemd. Hangar (ook wel Butcher' steak) is de onglet (longhaas).
Correct if i'm wrong ;)
 
Hallo , uiteraard is het verschil te zien tussen een bavette en een longhaas , gaat er om onder welk stuk vlees is een faux hanger ook bekent volgens aalvink is het gewoon longhaas , volgens mij is het dat ook niet eerder skirt soort .



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Faux gebruiken de Amerikanen om aan te geven dat iets niet echt is. Fineer is faux wood bijvoorbeeld. Dus dit is geen echte hanger. Volgens Kenji Lopez-Alt is het Flap meat oftewel bavette. (Hanger is onglet, longhaas).
Geen idee waarom deze rare naam wordt gebruikt door Aalvink, misschien om het wat exotischer te laten klinken?

http://www.seriouseats.com/2012/05/steak-for-grill-best-cuts-to-know-grilling.html
 
Oh heb net bericht gekregen van Aalvink en hier in staat dat de Faux hanger de dunste deel van bavette lap is en dat in hun systeem dit het zelfde artnr is al de longhaas, geloof wel dat ze dit intern zullen wijzigen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
noskos zei:
Faux gebruiken de Amerikanen om aan te geven dat iets niet echt is. Fineer is faux wood bijvoorbeeld. Dus dit is geen echte hanger. Volgens Kenji Lopez-Alt is het Flap meat oftewel bavette. (Hanger is onglet, longhaas).
Geen idee waarom deze rare naam wordt gebruikt door Aalvink, misschien om het wat exotischer te laten klinken?

http://www.seriouseats.com/2012/05/steak-for-grill-best-cuts-to-know-grilling.html

Ik zit veel in Frankrijk en daar kom je faux filet veel tegen. Je hebt steak, bavette en faux filet veelal op de kaart staan. Het zijn allemaal een beetje de zelfde stukken vlees als je het mij vraagt  :)

https://fr.wikipedia.org/wiki/Faux-filet
 
Terug
Bovenaan Onderaan