- Berichten
- 2.982
Eindelijk eens, na al die jaren, was het tijd voor mijn eerste fatty. De fotowedstrijd gaf hiervoor een mooie aanleiding, dus waarom niet.
Eerst maar eens een mooi matje..
Gehakt, kruiden, eitje...
Dit alles heb ik een nachtje in de koelkast laten liggen, zodat dit mooi kon opstijven.
De volgende dag de bbq op 151 graden
.
En na 2 uur, ben ik het laatste half uur begonnen met aflakken, tot kern 72 graden.
Totaal 2,5 uur verder en het resultaat mag er wezen.
Zo, wat is dit lekker. Gek eigenlijk dat ik dit niet eerder gemaakt heb, maar deze komt zeker nog eens voorbij.




Eerst maar eens een mooi matje..

Gehakt, kruiden, eitje...
Dit alles heb ik een nachtje in de koelkast laten liggen, zodat dit mooi kon opstijven.
De volgende dag de bbq op 151 graden

En na 2 uur, ben ik het laatste half uur begonnen met aflakken, tot kern 72 graden.
Totaal 2,5 uur verder en het resultaat mag er wezen.
Zo, wat is dit lekker. Gek eigenlijk dat ik dit niet eerder gemaakt heb, maar deze komt zeker nog eens voorbij.




