Hier mijn eerste Fatty, gevuld met (volgens mij) te veel ingredi?nten.
1 tomaat
1 punt paprika
1 sjalotje
2 bosuitjes
Handjevol kastanje champignons
Halve gele courgette
300 Gr gehakt hoh
2 pakjes katenspek (buitenom)
2 eieren
Parmezaan snippers
Beetje grof paneermeel
Peper
Zout
Proven?aalse kruiden
Alles door elkaar gemengd en een beetje piggy spray door het mengsel gedaan.
Bij het vuur een paar takjes kersenhout voor de smaak.
Alles ca 2 uurtjes op 155 graden tot een kerntemperatuur was bereikt van 66 graden.
Afgelakt met barbecue saus en een scheut whiskey
en de Bastard 10 minuutjes doorgestookt tot 250 graden.
Lekker was het zeker
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
1 tomaat
1 punt paprika
1 sjalotje
2 bosuitjes
Handjevol kastanje champignons
Halve gele courgette
300 Gr gehakt hoh
2 pakjes katenspek (buitenom)
2 eieren
Parmezaan snippers
Beetje grof paneermeel
Peper
Zout
Proven?aalse kruiden
Alles door elkaar gemengd en een beetje piggy spray door het mengsel gedaan.
Bij het vuur een paar takjes kersenhout voor de smaak.
Alles ca 2 uurtjes op 155 graden tot een kerntemperatuur was bereikt van 66 graden.
Afgelakt met barbecue saus en een scheut whiskey

Lekker was het zeker



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk