BasBQ
Beef en Steak

Fatty

 
 

Frenzel

Vuurmaker
Berichten
53
Hier mijn eerste Fatty, gevuld met (volgens mij) te veel ingredi?nten.
1 tomaat
1 punt paprika
1 sjalotje
2 bosuitjes
Handjevol kastanje champignons
Halve gele courgette
300 Gr gehakt hoh
2 pakjes katenspek (buitenom)
2 eieren
Parmezaan snippers
Beetje grof paneermeel
Peper
Zout
Proven?aalse kruiden

Alles door elkaar gemengd en een beetje piggy spray door het mengsel gedaan.


Bij het vuur een paar takjes kersenhout voor de smaak.

Alles ca 2 uurtjes op 155 graden tot een kerntemperatuur was bereikt van 66 graden.
Afgelakt met barbecue saus en een scheut whiskey en de Bastard 10 minuutjes doorgestookt tot 250 graden.

Lekker was het zeker

6932165430dfee29d4fec8f850ea54de.jpg
d227820265a7447908a15606a81c9567.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er toch wel heel lekker ui!
 
Lust ik wel
 
ZIET ER LEKKER UIT!
 
Frenzel zei:
Hier mijn eerste Fatty, gevuld met (volgens mij) te veel ingredi?nten.
1 tomaat
1 punt paprika
1 sjalotje
2 bosuitjes
Handjevol kastanje champignons
Halve gele courgette
300 Gr gehakt hoh
2 pakjes katenspek (buitenom)
2 eieren
Parmezaan snippers
Beetje grof paneermeel
Peper
Zout
Proven?aalse kruiden

Alles door elkaar gemengd en een beetje piggy spray door het mengsel gedaan.


Bij het vuur een paar takjes kersenhout voor de smaak.

Alles ca 2 uurtjes op 155 graden tot een kerntemperatuur was bereikt van 66 graden.
Afgelakt met barbecue saus en een scheut whiskey en de Bastard 10 minuutjes doorgestookt tot 250 graden.

Lekker was het zeker

6932165430dfee29d4fec8f850ea54de.jpg
d227820265a7447908a15606a81c9567.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vind dat je gelijk hebt. Veel te veel ingredi?nten ongelofelijk. Dat zout had je makkelijk weg kunnen laten
Lekker hoor!!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan